Menu

ActieNKvBmidresVoor professionele beeldend kunstenaars die ruimtelijk werk maken en daarom werkend lid of aspirantlid van de NKvB willen worden, is er enkele keren per jaar een ballotagemoment. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zullen er dit jaar nog twee ballotagerondes zijn; in september en december. De ballotagebeoordeling geschiedt op grond van de informatie op de website van de ballotant: de professionaliteit, de kwaliteit van het werk en het cv en vooral ook collegialiteit en het warm kloppende hart voor de ruimtelijke kunsten. 


De ballotagecommissie is een driejaarlijks wisselende groep van vijf werkende leden, die autonoom onder begeleiding van de ballotagesecretaris beoordelen of de ballotant kan worden opgenomen als aspirant of werkend lid. Het advies van de ballotagecommissie wordt door de ballotagesecretaris naar het bestuur gestuurd. Wanneer er verder geen doorslaggevende bezwaren zijn, neemt het bestuur dat advies integraal over. Na enige tijd wordt de uitslag aan de ballotant medegedeeld.

Interesse in lidmaatschap? Klik hier 
Vriendenlid worden? Klik hier

Vragen over of aan de vereniging kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.