Menu

20211124LANDSCHAP A5 INVITE FRONT print3mm20211124LANDSCHAP A5 INVITE BACK print3mm

 

Dit Landschap is tot nader order gesloten, waarschijnlijk tot 14 januari 2022  

 

Van 6 november 2021 tot en met 15 januari 2022 loopt de expositie Dit Landschap in de eigen galerie van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. 

Achttien beeldhouwers en een geluidskunstenaar met werk rond het thema landschap, uitgevoerd in uiteenlopende technieken en expressieve vormtaal. Hoe hebben zij er Dit Landschap van gemaakt?

De feestelijke opening van Dit Landschap vindt plaats op zaterdag 6 november om 16.00 uur.

 

Deelnemende kunstenaars 

Barbara Houwers \ Caroline Diepstraten \ Corrie van de Vendel \ Daan Kampman \ Dick Simonis \ Frank Porcelijn \ Harry de Leeuw \ Henny van der Meer \ Imke Beek \ Johan Sietzema \ John Sikking \ Karen Santen \ Loes Schellekens \ Marina van der Kooi \ Mieke Kleinendorst \ Moniek Westerman \ Sytske de Jong \ Wianda Keijzer \ Wim Bakker

Route en aanvullende informatie hazart.nl

 

Programma tijdens de expositie Dit Landschap

In de planning zitten een kunstenaarslunch en enkele kunstenaarsworkshops, onder andere door Barbara Houwers over haar 3D-printwerken (herhaald wegens succes), van Marina van der Kooi en Imke Beek; ook daarover informeren wij u op deze plek.

 

Update 15 november 2021

Vanaf 13 november is een corona-lockdown gestart tot 5 december 2021. Het spreekt voor zich dat we zorgvuldig zijn en de kunstenaarslezingen en andere activiteiten tot na de lockdown uitstellen.

Dan zullen we een kunstenaarslunch/gesprek met Jeroen Damen organiseren voor maximaal 24 deelnemers. Meer nieuws volgt.

Update 29 november 2021

De coronabesmettingen stijgen. Strengere maatregelen gelden tot en met 14 december 2021. Dat betekent dat de geplande kunstenaarslunch van 12 december niet zal doorgaan.

Na 14 december weten we of we een nieuwe datum kunnen plannen, dat zal dan in de eerste twee weken van januari 2022 moeten gebeuren.