Menu

20200730 Pulchri1NKvB TodayLowresMesdagzaalVan 25 juli tot en met 16 augustus 2020 exposeren 23 NKvB-leden in de Mesdagzaak van Pulchri Studio te Den Haag. Tijdens deze tentoonstelling toont de Nederlandse Kring van Beeldhouwers de diversiteit van de hedendaagse beeldhouwkunst binnen hun vereniging. Diversiteit in stijlen, in technieken en materialen en hun onderlinge samenhang. In de Mesdagzaal tonen de deelnemers hun meest recente werk.

In de tuin van Pulchri is tot 4 oktober werk te zien van de Kringleden Karen Santen, Rielle Beekmans, Mieke Kleinendorst, Imke Beek, Gonda van der Zwaag, Godelieve Smulders en Fred Broekkamp.

De Nederlandse Kring van Beeldhouwers wil een staalkaart laten zien met zowel traditioneel, als ook meer vernieuwend werkende leden. Een staalkaart van hedendaagse beeldhouwkunst in allerlei technieken en materialen.

In 2018 vierde de Nederlandse Kring van Beeldhouwers hun 100-jarig bestaan met een grote tentoonstelling bij Pulchri. Deze tentoonstelling is een vervolg hierop, om een nieuw tijdperk in te luiden.

Deelnemende kunstenaars: Wim Bakker, Leni van den Band, Imke Beek, Riëlle Beekmans, Annemie Bogaerts, Antoinette Briet, Fred Broekkamp, Babette Degraeve, Titia Eggen, Sytske de Jong, Roland de Jong-Orlando, Mieke Kleinendorst, Marian Meerbeek, Bert Poot, Louis Reijnen, Rianne Schaaf, Loes Schellekens, Dick Simonis, Godelieve Smulders, Catharina van de Ven, Mieke de Waal, Juliette van de Walle, Moniek Westerman en Gonda van de Zwaag.

Pulchri Studio maakt gebruik van de KunstKoopregeling van het Mondriaanfonds.
 Openingstijden, route et cet. op www.pulchri.nl