Menu
20190508LandArtMaastrichtOp zaterdag 18 mei 2019 om 15.00 uur opent de International Land-art Maastricht op het Landgoed Vliek in Ulestraten. De Kringleden Carla Rump, Moniek Westerman en Dick Simonis exposeren samen met andere beeldend kunstenaars. 

Op maandag 13 mei gaat de werkweek van het 4de evenement van de Stichting International Land-Art Maastricht (IL-AM) van start. Na 3 eerdere manifestaties, steeds op een van de domeinen van Buitengoed Geul en Maas, worden de activiteiten dit jaar ontplooid op het Landgoed Vliek te Ulestraten. Door IL-AM wordt een verband gelegd tussen kunst en natuur met als doel het publiek meer te betrekken bij de landgoederen van Buitengoed Geul en Maas. Gedurende deze werkweek laat een twintigtal land-art-kunstenaars uit meerdere Europese landen zich inspireren door het hellingbos van Landgoed Vliek om vervolgens ter plaatse hun kunstwerken in de natuur te vervaardigen. Deze werkweek zal plaatsvinden vanaf maandag 13 mei en kan en mag door het publiek worden bezocht. De werkweek zal worden gevolgd door een week met activiteiten voor en door jongeren. De expositie loopt door tot vrijdag 28 juni 2019.

De officiële opening van de land-art expositie door de heer Jan Gulikers, wethouder te Meerssen zal op zaterdag 18 mei om 15.00 uur plaatsvinden. Parkeren naast de Tiendschuur op Vliek 1, Ulestraten. Van daar wordt U verder geleid.
Meer informatie op www.il-am.nl