Menu

Subject: Open Call voor Expositie in Barceona


Ik woonal enige tijd in Barcelona. Inmiddels ben ik daar ook werkzaam als bestuurslid van de grootste Catalaanse kunstenaars vereniging van Catalunia. (Afad) Ieder jaar organiseert het Afad een open atelier route in Barcelona. Dit is een gigantische organisatie waar honderden kunstenaars aan meedoen. Tijdens deze atelier route wordt in het pand van het Afad (een voormalig klooster, tegen over het MACBA) een expositie gehouden waar leden van het Afad voor worden geselecteerd. Graag willen we kunstenaars uit Parijs, Berlijn en Amsterdam.. (of ergens anders uit Nederland) aan deze expositie deel laten nemen.
De expositie heet "Sintici" en is van 12 mei t/m 29 mei 2011.
Mocht je aan deze expositie willen deelnemen neem dan z.s.m. contact met me op. Stuur de link van je website door, een korte beschrijving/bio en een foto van het werk dat je wil exposeren. (Hou er rekening mee dat je het werk op eigen kosten moet verzenden.) De maximale grote van het werk kan 120cm x 200 cm. Er is een projector dus ook filmpjes en animaties kunnen worden ingezonden.

De opening van de expositie zal veel publiek trekken en er wordt veel aan publiciteit gedaan rond de expositie, dus een kans om je te laten zien in Barcelona!

hoop van jullie te horen,
Adios y hasta pronto!
Iris Tonies

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.