Menu

Collega Kees Machielsen (geen Kringlid) moet vóór eind februari zijn huidige atelier uit. Hij zou graag zijn werkplaatsinrichting onderbrengen in een (werk)ruimte van een collega in of vlak bij Amsterdam. Hij heeft een smederij-inventaris die bestaat o.a. uit aambeelden, smidsvuur, veerhamer, afkortzaagmachine, schuurbandmachines, lasapparaten, lasdampafzuigers, hydraulische persen, heftruck, aanhangwagen, zware plasmasnijder, magazijnstellingen, werkbanken, buigblok, kolomboormachines, materialen +materiaalrek en vele handgereedschappen.  

Er zijn een aantal opties om toch verder te kunnen. Wellicht zie je mogelijkheden:

Ten eerste: Het liefst een ruimte waarin hij kan werken als metaalbewerkend kunstenaar graag met een mogelijkheid voor 't smidsvuur. Dit is echter niet noodzakelijk. Lukt dat niet voor eind februari,
dan biedt hij zijn machines en gereedschap in deelgebruik aan in ruil voor werkruimte. Degene waar hij dus ruimte kan huren, kan dan deelgebruik maken van zijn machines etc.

Als een van bovenstaande opties niet op tijd lukken, dan zoekt een ruimte waar hij zijn inboedel (tijdelijk) kan opslaan, dat kan ook buiten Amsterdam zijn en verspreid zijn over meerdere locaties.

De hele inventaris is in prima staat. Al alles mislukt biedt hij de inventaris te koop aan. Hij is te bereiken op 06 2217 8712.