Menu

Namens familie van Caldenborgh zijn we van harte welkom voor ontvangst en rondleiding in de beeldentuin van de Caldic Collectie in Wassenaar. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden.

Er is plaats voor 15 Kringleden op donderdag 19 augustus 2010 van 15.00 tot 18.00 uur.

De wandeling gaat door bosachtig terrein en niet alleen over verharde wegen. Voor mensen die slecht ter been zijn, raadt men deelname af. Bij alle weersomstandigheden gaat de wandeling door. De mensen van de Caldic Collectie hebben gevraagd om zo spoedig mogelijk een lijst te sturen met de namen en adressen van de mensen die komen.

Overdenk goed of je wel degelijk kan op die datum en tijd, vooral om niet onnodig een plek te bezetten. Eventuele veranderingen in de lijst kunnen tot een week van te voren doorgegeven worden. Ben je geïnteresseerd geef je dan zo snel mogelijk op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wegens het beperkte aantal plaatsen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De deelnemers worden via een mailtje op de hoogte gesteld, zodra de lijst met 15 deelnemers vol is. Daarna ontvang je een kopie van de uitnodiging van Caldic Collectie aan de Kring met het complete programma, de bijzonderheden over aanmelding en de routebeschrijving.

Wij verheugen ons op een plezierige middag.