Menu

Sluitingsdatum inzending 25 april 2009

De expocommissie van de NKvB vraagt monumentaal werkende kunstenaars te reageren op de volgende expositiemogelijkheid. Vanaf september 2009 wordt op de Omringdijk te Hoorn (Noord-Holland) een beeldenroute gerealiseerd die EEN JAAR lang zal blijven staan. (zie de foto's van mogelijke locaties onderaan dit bericht met de beelden van Herbert Nouwens die er nu staan)

Het ligt in de bedoeling een voorstel te doen tot het plaatsen van een reeks sterke beelden, die het bezoeken van de dijk tot een belevenis maken. Het betreft buitenbeelden die niet alleen een sterke uitstraling dienen te hebben, maar ook tegen een stootje bestand, dus vandaalbestendig zijn.

Als je denkt een ideaal beeld voor die locatie te hebben mail dan 1 tot 3 digitale foto’s als attachment (JPG-formaat, maximaal 1280 x 1024 pixels) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt de foto’s van je werk ook via de post opsturen naar: Thea van Vliet , Maliskampsestraat 33 , 5248 AC Rosmalen.

Er is hulp en een beperkt budget ter beschikking gesteld voor transport- en plaatsingskosten. Ook is er een stageldregeling van toepassing, over de hoogte wordt nog gesproken. De beelden worden niet verzekerd. De expositiecommissie behoudt het recht om bij onvoldoende of ongeschikt aanbod geschikt werk bij te zoeken.

locatiesomringdijkhoorn1.jpglocatiesomringdijkhoorn2.jpglocatiesomringdijkhoorn3.jpglocatiesomringdijkhoorn4.jpglocatiesomringdijkhoorn5.jpglocatiesomringdijkhoorn6.jpglocatiesomringdijkhoorn7.jpg