Menu

Voor een bijzonder kunstzinnig project medio augustus 2009 dat plaatsvindt in de buitenlucht op het landgoed Nienoord in Leek is Stichting ‘Op Verhaal’ op zoek naar samenwerking met beeldend kunstenaars /ruimtelijk vormgevers en artiesten uit de regio Westerkwartier die ervaring willen opdoen met presentaties in de open lucht.

Het betreft een meerdaags evenement dat bestaat uit een route door het bos gevolgd door de uitvoering van het muzikale sprookje ‘Peter en de Wolf’ in het openluchttheater aldaar. Tijdens de route vinden er allerlei kunstzinnige performances plaats. De plaatsen waarop dat gebeurt en de route zelf wil men graag beeldend aankleden met landart-achtige kunst die geïnspireerd is op de omgeving zelf. Een impressie van eerder georganiseerde dergelijke evenementen in 2007 en 2008 in het Asserbos in Assen is te vinden op de website: www.stichtingopverhaal.nl

Wie wil deze uitdaging aangaan en met ons samenwerken?

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0628343953 of 0592409629 (Els v/d Berg)0612219136 (Cobien Nieuwpoort)