Menu
Wie Biedt Meer geeft jonge kunstenaars tot 26 jaar de unieke gelegenheid om tentoon te stellen op een internationaal gerenommeerde locatie en hun werk te verkopen aan de hoogste bieder. Ook voor Nederlandse Kunstenaars?

Voor het derde jaar op rij lanceert Promo Jeugd/Promo Jeunes asbl een oproep aan jonge kunstenaars om een werk te creëren of in te dienen rond een bepaald thema. Dit jaar is het thema 'Sprekende Lichamen'. Alle beeldende disciplines zijn toegelaten: schilderijen, sculpturen, foto's, striptekeningen, mode enz. Een professionele jury selecteert de werken die tentoongesteld en geveild zullen worden. De tentoonstelling vindt plaats van 18 tot 21 juni in Flagey in Brussel. De veiling gebeurt tijdens de feestelijke vernissage op vrijdagavond 19 juni.

Info: Wil je deelnemen aan 'Wie biedt meer'? Bezorg dan gauw je inschrijvingsformulier en breng je kunstwerk binnen voor 24 april 2009. Inschrijvingsformulier, reglement en info zijn te vinden op de website http://www.wiebiedtmeer.be of verkrijgbaar op aanvraag: mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel. 02/219.65.48.