Menu

Voor Drentse kunstenaars- en verenigingen

Voor de zomervakantie van 2009 staat de KUUB, het Drentse podium voor mediakunst, nog drie keer in één van de bibliotheken in Drenthe. Voor kunstenaars, kunstverenigingen en kunstorganisaties de laatste kans om hun digitale kunsten op relatief eenvoudige wijze te presenteren aan een breed publiek.

De KUUB eindigt haar tour van anderhalf jaar in de bibliotheken van Beilen, Hoogeveen en Diever. Daarna is het podium alleen nog beschikbaar voor (kunst)organisaties en festivals.

LAATSTE RONDE - NIEUWE KUNSTWERKEN!

Heb je een goed idee voor een nieuw digitaal kunstwerk, maar weet je niet hoe je dit technisch moet realiseren? Dan helpt Kunst & Cultuur Drenthe je graag op weg. K&C hoopt diverse ‘projectvoorstellen' te ontvangen en koppelt deze daarna aan techneuten of kunstenaars met de juiste know-how. Graag reageren vóór 1 maart!

Als je al een prachtig digitaal kunstwerk (film/fotografie/computerkunst (photoshop/paint etc.)) op de plank hebt liggen, dan kun je dat sturen naar Kunst & Cultuur Drenthe, t.a.v. Marjelle Over (KUUB), Postbus 924, 9400 AX Assen.K&C ontvangt bij voorkeur: mpeg-, wmv-, jpg-bestanden. Vermeld duidelijk je naam, adres, email en telefoonnummer.

Meer informatie: www.kcdr.nl/amateurkunst/nieuwemedia/kuub

of neem contact op metMarjelle Over

T 0592 336915

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

http://www.cbkdrenthe.nl/content.cfm?art_id=115&fid=450