Menu

drulon_7lowres.jpgdrulon_5lowres.jpg 

Op het fraaie landgoed Les Jardins de Drulon, is het ook in 2009 mogelijk deel te nemen aan een internationale groepstentoonstelling met deelnemers uit Frankrijk België en Nederland. Het kasteel-landgoed heeft een speciaal aangelegde tuin en een stuk natuurlandschap met water. Initiatiefnemer Piet Hendriks ziet in 2009 graag nieuwe beelden of projecten op zijn tentoonstelling, die eind april open gaat. Er is plaats voor een aantal deelnemers met verplaatsbare beelden, alleen geschikt voor buiten, en er kan ook gewerkt worden aan ter plaatse te realiseren projecten. Voor nadere informatie en het toezenden van documentatie:

Piet Hendriks

Domaine de Drulon 18170

Loye-sur-Arnon France

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.drulon.com

Tel ++ 33 (0)248566596

 

drulon_8lowres.jpgdrulon_2lowres.jpgdrulon_3lowres.jpgdrulon_4lowres.jpgdrulon_6lowres.jpgdrulon_1lowres.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ben je al Kringlid en geïnteresseerd, maar kun je niet inloggen en heb je nog geen toegang tot het Ledenmenu? Kies dan voor de menu-optie 'Login' en vervolgens voor "Wel lid, niet zichtbaar in de ledenlijst, geen toegang tot ledeninformatie? Klik hier". Vul het formulier in en je krijgt snel en zeker binnen 24 uur toegang tot het ledengedeelte, waar je naar eigen voorkeur je persoonlijke pagina kunt invullen met werkfoto's, je eigen e-mailadres en verwijzingen naar je eigen website. Bedenk dat veel particulieren en officiële instanties die Ledengegevens bekijken bij het vinden van geschikte kandidaten voor informatie, tentoonstelling of opdracht.

Ben je nog geen Kringlid, maar zou je graag deel uitmaken van een enthousiaste groep ruimtelijk werkende, professionele beeldend kunstenaars? Meld je aan bij de menu-optie Login, de keuze 'Lid worden? Klik hier'. Ben je geen beeldend kunstenaar, maar draag je de driedimensionale kunsten een warm hart toe? Word dan vriendenlid door te kiezen voor de laatste optie in het Login-menu.