Menu
De Kring werd vandaag benaderd door de curator van een groot openbaar in een neiuwbouwwijk in het centrum van het land.

Die curator zou graag in contact komen met:

" kunstenaars die met een hedendaagse vormgeving (en wellicht ook relativerende opvattingen) en een ambachtelijke steenhouwtechniek gevelstenen zouden kunnen ontwerpen en uitvoeren voor een nieuwbouwwij. Alle plannen (stedebouwkundig, landschapsinrichting en beeldende kunst) zijn gerelateerd aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie en associaties met de robuustheid, water en natuurlijke materialen worden op verschillende manieren toegepast. De woonwijken worden omgeven door aarden wallen die met bakstenen muurtjes doorsneden worden. Op deze muren komen verwijzingen naar de namen van de wijken + een eigen beeld wat kenmerkend zal zijn.

Graag zou ik binnen een week wat suggesties via de NKvB willen krijgen, zodat ik meer informatie/documentatie kan gaan verzamelen die ik als curator beeldende kunst in kan brengen in de ontwerpgroep. Alvast mijn hartelijke dank voor de medewerking."

 

Reacties sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., die uiterlijk maandag 27 oktober 2008 binnen moeten zijn.

Vanwege de ultrakorte termijn wordt deze oproep alleen op de ledensite geplaatst.