Menu

Best Kringlid,

De lijst met leden die zich hebben aangemeld groeit gestaag. Meer dan 80 leden hebben nu toegang tot het uitgebreide ledengedeelte van de Kringsite. Maar die aanmelding is slechts een eerste stap.

Je bent nu vindbaar op je naam en en bereikbaar dankzij je persoonsgegevens. Je blijkt lid te zijn van de eerste en enige landelijke vereniging van ruimtelijk werkende beeldend kunstenaars. Het is nu ook van belang dat je foto's van recent werk bij die persoonsgevens zet, want de ledenlijst wordt intensief geraadpleegd door vele instanties en tentoonstellingsmakers, publicaties en uiteenlopende kunsteninstellingen. Foto's zijn dan vaak de eerste kennismaking en een reden om meer over een kunstenaar te weten te komen. Belangstellenden kijken dan verder op je eigen website. Bovendien maken die foto's de website levendig en aantrekkelijk, want alle foto's draaien mee in de 'carroussel' van fotootjes die je langs alle pagina's ziet. Telkens als je een pagina opent, wordt willekeurig een setje van vier nieuwe foto's langs de rand geplaatst. Die foto's zijn 'aanklikbaar', dus als een bezoeker denkt "wat een prachtig beeld is dat" dan komt hij met een klik op de foto terecht op de pagina met persoonsgegevens van de maker.

Kortom: zet zo snel mogelijk actuele foto's bij je persoonsgegevens! Binnenkort zal een belangrijke kunstenaarspublicatie de ledenlijst op de website raadplegen om foto's van werk te selecteren, dus zorg dat je er bij staat!

Aanpassen van gegevens en foto's plaatsen gaat eenvoudig als je bent ingelogd en dan de extra menukeuze 'mijn profiel' kiest. Daar kun je foto's plaatsen (uploaden) met een maximumafmeting van 800 x 600 beeldpunten (pixels). Heb je er problemen mee? Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je wordt zo snel mogelijk geholpen.