Menu

Oproep voor deelname aan de GROTE-KIK-PRIJS-vraag.

Deadline: 15 november 2011

KiK (Kunst in Kolderveen) kreeg vorig jaar tijdens het Drentse Cultuurgala de Aanmoedigingsprijs 2011. Het gewonnen bedrag van €2.500 gaat KIK besteden aan de eerste Grote KiK Prijs. KiK roept professionele beeldend kunstenaars op om voor 15 november 2011, een werkplan in te dienen voor een 8 weken durende Artist in Residence in KiK.

De plannen per post sturen naar: Stichting KiK, Kolderveen 26/26a, 7948 NJ Nijeveen of per mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het uitvoeren van het winnende plan wordt naast het geldbedrag van € 2.500,-, de prachtige woon-werkruimte van KiK gedurende de maanden november-december van 2012 beschikbaar gesteld.

Het plan moet worden toegesneden op de specifieke meerwaarde die KiK als locatie biedt.

De jury, bestaande uit Lucette ter Borg, kunstrecensent/schrijver; Christie Arends, voorzitter commissie stimuleringssubsidies bij het Fonds BKVB en Harry Tupan, conservator hedendaagse kunst bij het Drents Museum, zal onder voorzitterschap van Pim Trooster (artistiek leider KiK) de winnaar kiezen.

De winnaar wordt begin maart 2012 bekend gemaakt.

Zie verder: http://www.kik-site.nl/nl/kik-kunst-in-kolderveen-nieuws/120-grote-kik-prijs-2012.html/