Menu
Zwaan


SW-CFM


Jeroen Stok


-


 

Wil van Blokland in China


Ons kersverse Kringlid Wil van Blokland heeft een artist-in-residency in China. Zij doet verslag. Leden van de NKvB kunnen inloggen om haar verslag te lezen...


Ben je nog geen Kringlid, maar zou je graag deel uitmaken van een enthousiaste groep ruimtelijk werkende, professionele·beeldend kunstenaars? Meld je aan bij de menu-optie Login, de keuze 'Lid worden? Klik hier'. Ben je geen beeldend kunstenaar, maar draag je de driedimensionale kunsten een warm hart toe? Word dan vriendenlid door te kiezen voor de laatste optie in het Login-menu.

Ben je al lid, maar kun je niet inloggen·en heb je nog geen toegang tot het Ledenmenu? Kies dan voor de menu-optie 'Login' en vervolgens voor "Wel lid, niet zichtbaar in de ledenlijst, geen toegang tot ledeninformatie? Klik hier". Vul het formulier in en je krijgt snel en zeker binnen 24 uur toegang tot het ledengedeelte, waar je naar eigen voorkeur je persoonlijke pagina kunt invullen met werkfoto's, je eigen e-mailadres en een·verwijzing naar je eigen website. Bedenk dat veel particulieren en officiële instanties die Ledengegevens bekijken bij het vinden van geschikte kandidaten voor informatie, tentoonstelling of opdracht.