Menu

irfak1-2010.jpg‘mEATing’, alles over vlees

IRFAK wil dit nieuwe jaar graag beginnen met u allen een geweldig en vooral voedzaam 2010 te wensen. Dankzij de enorme diversiteit aan presentatiemogelijkheden, zowel in de kunstwereld, het lezingencircuit als op zakelijke beurzen kunnen wij ook in deze tijd van recessie spreken van een gestage verbreiding van onze bedrijfsfilosofie. Hierdoor neemt ons klantenbestand almaar toe en kunnen wij nog meer westers vetafval recyclen tot voedsel voor de minder bedeelde medemens elders in de wereld.

Tot en met 10 januari kunt u nog een bedrijfspresentatie van IRFAK bezoeken in Tilburg bij de tentoonstelling ‘mEATing’. ALLES OVER VLEES, een expositie over vlees in de meest brede zin van het woord. ‘mEATing’ is samengesteld door fotografe Tineke Schuurmans, zelf gefascineerd door vlees.

Op zondag 10 januari is er een slotmanifestatie waarbij vanuit verschillende disciplines lezingen worden gegeven over het thema vlees. Vanuit de filosofie, kunst, maatschappij, historie en ethiek zal vlees tot leven worden gebracht. Tijdens deze slotmanifestatie zal ook de directie van IRFAK, bij monde van Mieke Smits, een lezing/performance verzorgen waarin u een visionaire blik wordt gegund op de nabije toekomst. Een toekomst waarin we dankzij het omzetten van liposuctievetten in voor de mens geschikt voedsel met zijn allen in groten getale kunnen overleven.

Locatie: Perron 58 (voormalig Zwijsenpand,) Gasthuisring 58, Tilburg

Voor aanvullende informatie over het lezingenprogramma en de openingstijden van ‘mEATing’ zie www.meating.nu