Menu

Met ingang van 11 mei 2009 sluit de Duitse groothandel in kunstenaarsbenodigdheden Boesner Amsterdam haar deuren. De NKvB ontving het volgende bericht:

Beste Boesner klant

Het is met pijn in het hart dat ik u moet berichten dat de directie van Boesner in Duitsland mij vanmiddag heeft meegedeeld dat onze winkel met ingang van maandag 11 mei gesloten zal zijn. Het Boesner team in Amsterdam vindt het bijzonder jammer dat wij nu niet meer persoonlijk afscheid kunnen nemen van onze sinds maart 2007 opgebouwde klantenkring.

Dit betekent dus dat zaterdag 9 mei onze laatste openingsdag zal zijn. Reeds geplaatste bestellingen, met name inlijstwerk, zullen waar mogelijk uiteraard nog worden afgewikkeld of u krijgt van ons nog nader bericht. Een en ander heeft ook ons compleet verrast. Met betrekking tot de afwikkeling van de salontentoonstelling zal Natasja Dommisse u nog nader berichten. Op korte termijn zult u van de Boesner Verzendservice in Duitsland bericht ontvangen op welke wijze u de Boesner producten eventueel kunt blijven bestellen.

Nogmaals, wij vinden het allen heel, heel erg jammer.

Namens het Boesner Team,

Toon Meijs, directeur