Menu

logo


De Nederlandse Kring van Beeldhouwers is op zoek naar een nieuwe penningmeester.


De NKVB is een van de oudste verenigingen voor beeldend kunstenaars (specialisatie Beeldhouwkunst). Wij organiseren exposities, projecten en nog veel meer vanuit de leden en vrijwilligers. De vereniging werkt vanuit de vaste Galerie in Soest (bij kunststichting Hazart) en vanuit wisselende expositie locaties.


Functieomschrijving:
De penningmeester voert het financieel beheer van de stichting. Hij/zij doet de boekhouding, stelt het financieel jaarverslag op, houdt het financieel archief bij en handelt de dagelijkse financiële zaken af.
De penningmeester informeert het bestuur over de financiële stand van zaken en overige relevante financiële aangelegenheden.
De penningmeester stelt jaarlijks een begroting op en bewaakt deze gedurende het jaar. 
Het gaat hier om een onbezoldigde functie.


Profiel:

Je hebt ervaring in het beheren van de financiën en het verzorgen van de boekhouding. Je bent een teamspeler en bereid om op een prettige manier samen te werken met de overige leden van het Dagelijks Bestuur. Bekendheid met de ins en outs van een kunstenaarsvereniging is geen noodzaak.
De motivatie om cultuur en kunstenaarschap te ondersteunen en mogelijk te maken is genoeg!

Sollicitaties ontvangen wij graag via de coordinator Barbara Houwers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kunt u (bij voorkeur op vrijdagen) bellen op 06-20330085.


https://nkvb.nl/index.php/nl/
Instagram: https://www.instagram.com/kring_van_beeldhouwers_nl/
Facebook: https://www.facebook.com/nederlandse.kring.van.beeldhouwers
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nederlandse-kring-van-beeldhouwers/