Menu
Dat de Nederlandse Kring van Beeldhouwers dit jaar 100 jaar bestaat is u wel bekend. Om het jubileum te vieren organiseert de Kring de bijzondere tentoonstelling Beeldreflecties: 100 jaar na de oprichting maken 100 verschillende beeldhouwers aan 100 nieuwe beelden. Beelden die de geschiedenis verbinden met de actualiteit. Bij deze tentoonstelling en het jubileum hoort eigenlijk ook een jubileumboek en daarbij kunt u ons fantastisch helpen.

Wij zijn op het crowdfundplatform voordekunst.nl een actie gestart om de uitgave van het boek voor elkaar te krijgen: Een bladzijde voor de Beeldhouwkunst

rob schreefel Beeldhouwer Rob Schreefel in het voordekunst filmpje


Tijdens de campagnetijd van 40 dagen kunt u een daar ‘Bladzijde voor de beeldhouwkunst’ kopen à 100 Euro per stuk. Als tegenprestatie krijgt u hiervoor het hele boek van 120 bladzijden. Maar ook met kleinere of grotere donaties zijn wij u zeer dankbaar. Kijkt u eens bij de andere tegenprestaties, die staan daar allemaal vermeld.
 
Het jubileumboek verbindt 100 jaar beeldhouwkunst met de kunstenaars van nu. Uw bijdrage wordt besteed aan alle verschillende acties die nodig zijn om het boek te maken. Denk daarbij aan vormgeving, fotografie, auteurs, redactie en drukwerk.
Alle kunstenaars van de tentoonstelling krijgen een eigen pagina in het boek. Misschien kent u een van de kunstenaars of houdt u van kunst of wilt u die fantastische jubileumuitgave gewoon zelf hebben.

Nieuwsgierig? Doe dan mee en draag bij!

Als u doneert staat u aan de wieg van nieuwe stromingen in de Nederlandse beeldhouwkunst. En wanneer u later nog eens terugkijkt dan ligt daar die prachtige jubileumuitgave uit 2018, mede mogelijk gemaakt door u!