Menu
 

finisagepresentatiepano.jpgOp 30 november vond de finisage plaats van voorBEELDEN, de laatste Kringtentoonstelling in dit jubileumjaar. De tentoonstelling toonde ruimtelijke en tweedimensionale schetsen/ontwerpen van gerealiseerde monumentale kunstwerken en werd gehouden in XPO-WGKUNST te Amsterdam.

 

 

De feestelijke afsluiting of ‘finisage' startte rond drie uur en werd in totaal bezocht door ongeveer tachtig mensen. Enkele van de exposanten deden hun werkwijze uit de doeken aan de hand van het getoonde materiaal of met behulp van video's of stilstaande beelden. Het was de prachtige afsluiting van een bijzonder geslaagde expositie, die met enorm veel enthousiasme werd ontvangen. Pas om half zeven verlieten de laatste bezoekers de XPO-zaal.

Deze finisage betekent zeker niet het einde van voorBEELDEN. In tegendeel, dit was pas de eerste tentoonstelling onder die naam. Nog dit jaar zal de planning starten van voorBEELDEN II in 2009. We houden u geinformeerd op deze webpagina's.

panonwhoeklowres.jpg

 

 

 

 

 

 

360gradenvoorbeeldenlowres.jpg

 

 

 

 

henkvanbennekum-voorbeelden.jpghelenvergouwen-voorbeelden.jpgadridefluiter-voorbeelden.jpgmiekekleinendorst-voorbeelden.jpgegidiusknops-voorbeelden.jpgcyrillixenberg-voorbeelden.jpgmarishields-voorbeelden.jpgfritsvanen-voorbeelden.jpgannemiebogaerts-voorbeelden.jpgjohansietzema-voorbeelden.jpgmelaniedevroom-voorbeelden.jpg