Menu

ActieNKvBmidresOp 19 januari 2014 zal de Nederlandse Kring van Beeldhouwers weer haar Nieuwjaarsbrunch organiseren. Net als de afgelopen drie jaar valt dat ook nu weer samen met de New Year’s Brunch van Sculpture Network. Onze nieuwjaarsbijeenkomst is uitgegroeid tot een spetterend succes met meer dan 80 gasten, prettige onderlinge beeldhouwerscontacten, eten en drank, inclusief videoverbindingen met vele andere Europese brunchlocaties.

 

SN zorgt voor vele locaties in Europa waar overal op hetzelfde moment het glas wordt geheven op een voorspoedig en inspirerend jaar voor de ruimtelijke kunsten; al haar professionele beoefenaren, curatoren en beeldhouwliefhebbers, de galeriehouders en museummensen. Neem publiciteitsmateriaal mee en stal het uit op de beschikbare tafels.

Alleen speciale gasten (NKvB-leden, -vrijwilligers en genodigden) die zich uiterlijk 16 januari 2014 aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hebben gratis toegang, inclusief drank en hapjes. In alle andere gevallen is de toegangsprijs 20 euro per persoon, als bijdrage in de onkosten.

 

Wat: een gezellige, collegiale en internationale nieuwjaarsbijeenkomst, dus een mooie gelegenheid om in een ontspannen sfeer collega’s, beeldhouwenthousiasten en het splinternieuwe NKvB-bestuur te ontmoeten

Wanneer:

- zondag 19 januari 2014

- vanaf 11.00 uur zaal open

- 11.45 uur ontvangstwoord

- 12.00 Nieuwjaarstoast en live-videoverbindingen

- 16.00 uur afsluiting

Waar: A08 Events, KNSM-laan 808, 1019 LT Amsterdam (routebeschrijving op www.a08.nl, parkeren op zondag gratis)

Entree: 20 euro per persoon, behalve voor tijdig aangemelde NKvB-mensen en genodigden; zaalcapaciteit maximaal 100 gasten

Aanmelden: uiterlijk 16 januari 2014 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tot de 19de januari, met vriendelijke groet,

Het bestuur van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers