Menu

ActieNKvBmidresVoor professionele, ruimtelijk werkende beeldend kunstenaars die werkend lid of aspirantlid van de NKvB willen worden, is er  3 x per jaar een ballotagemoment. Dit jaar zijn de volgende ballotagedatums gepland:  

10 jan 2022

16 mei 2022

19 september 2022

9 januari 2023


De ballotagebeoordeling geschiedt op grond van de informatie op de website van de ballotant, de kwaliteit van het werk en het cv. Het is goede praktijk ervoor te zorgen dat de website een afspiegeling van uw werk biedt en dat alle informatie correct en geactualiseerd is, zodat de ballotagecommissie een juiste indruk kan krijgen van uw activiteiten en kunstenaarschap. Wacht liever niet tot het laatste moment met betalen, want er wordt pas geballoteerd, als de bijdrage in de ballotagekosten door de penningmeester ontvangen is.

De ballotagecommissie is een driejaarlijks wisselende groep van vijf werkende leden, die autonoom en onder begeleiding van de ballotagesecretaris beoordelen of de ballotant kan worden opgenomen als aspirant/werkend lid. Dat advies van de ballotagecommissie wordt door de ballotagesecretaris naar het bestuur gestuurd. Wanneer er geen doorslaggevende bezwaren zijn, neemt het bestuur het advies integraal over. Daarom kan het enkele weken duren voordat de uitslag aan de ballotanten wordt medegedeeld.

Interesse in lidmaatschap? Klik hier 
Vriendenlid worden? Klik hier

Vragen over of aan de vereniging kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.