Menu

Welkom op de vernieuwde website van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers!

 

Niet zonder trots ontvangen we u op deze site die u, als bezoeker, veel meer te bieden heeft dan de oude website. Niet alleen u als geinteresseerde, maar ook voor de Kringleden zal deze website de organisatorische en informatieve spil van de Kring zijn. Bezoekers hebben op deze startpagina toegang tot de publieke nieuwsberichten van de Kring. Zo vindt u onder het menu Introductie een beknopte beschrijving van de vereniging en haar geschiedenis. Via de menuoptie Leden kunt u een lid opzoeken en raadpleegt u de gegevens van de leden. Op de ledenpagina's krijgt u het meest actuele werk van de kunstenaars te zien, inclusief een verwijzing naar hun eigen website. Kijkt u rustig rond en volg de links.

Archief geeft toegang tot minder actuele en oude informatie. De menuoptie Login is de toegangsplek voor leden of voor professionele, ruimtelijk werkende kunstenaars, die zich willen aansluiten bij de NKvB. Onder Links zal een groeiende lijst van connecties met interessante andere websites ontstaan en ten slotte is er de optie Contact, waar u een e-mail kunt sturen naar een van de bestuursleden of diensten van de NKvB.

Geniet van de nieuwe site en mail ons uw suggesties om hem te verbeteren (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wilt u lid of donateur worden? Klik hier

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de NKvB