Menu

@plttlnd is de titel van een lekker dwars boekje met bijna 100 superkorte belevenissen die zich afspelen op het platteland.

Een jaar lang hebben beeldend kunstenaars en kringleden Peter Veen en Saskia Boelsums het leven op het @plttlnd gevangen in een dagelijkse tweet, in een superkort avontuur. De allermooiste zijn nu gebundeld. Natuurlijk omdat ze zelf heel veel plezier beleven aan dit project, maar ook omdat verschillende mensen erom gevraagd hebben. Het boekje is uitgegeven door de online uitgeverij van Plantage Vermeer in Emmen en te koop tegen de kostprijs van 9 euro. Daarvoor krijg de lezer heel veel plattelandsbeleving: leuk, verrassend en inspirerend. Alvast een voorproefje?

 

"stille herfstochtend, damp over de velden, bleke zon, ik wandel langs de beek en haal een rustig drijvend eikenblad in"

"6 ballonnen wuiven vrolijk op de akker, hond danst en springt en bijt ze stuk, op het kaartje: lieve jan, ik hoop dat je gelukkig wordt"

"een grote, zwartglanzende damesonderbroek met roesjes in de berm van een zonnig weggetje tussen de mais en de aardappels "

"ik zie de maan door de jagende wolken schuiven en weet weer dat de wereld groter is dan wat ik hier wil en voel en vind"

@plttlnd is onderdeel van een kunstproject waarin Saskia Boelsums en Peter Veen het landschap om hen heen delen met plattelanders en stadsbewoners.Op www.isadora.nl lees je meer over @plttlnd en andere kunstprojecten. Via deze link kun je het boekje bestellen: http://vermeer.mijnbestseller.nl/magento/plttlnd2.html. Aan @plttlnd is van harte meegewerkt door Kitty van der Klugt (vormgeving), Evelyn Jongman (corrector) en Henk Goslinga (boekhandelaar en uitgever). Alle teksten zijn van Peter Veen. Het idee is van Saskia Boelsums en Peter Veen.

 

Meer informatie? Bel of mail met: Saskia Boelsums / Peter Veen -  Europaweg 76  -  7766 AL Nieuw-Schoonebeek-NL  -  0524 541999  -   E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  -  Website: http://www.isadora.nl