Menu

voordekunst Brabant een groot succes!

Twee maanden geleden ging de website voordekunst Brabant online. Op donderdag 1 september 2011 werden bij het bkkc de eerste vier projecten gelanceerd die via crowdfunding hoopten hun project te financieren: HOI, Hacking the City 2011, Wood Circle – Save An Artwork en ’t Turfschip van Breda. Alle vier de projecten hebben de magische grens van 100% behaald. Vanaf 1 november 2011 presenteert het brabants kenniscentrum kunst en cultuur (bkkc) het vijfde Brabantse crowdfundingproject van Claudette van de Rakt.

Gezocht: Brabantse kunstprojecten

voordekunst en het bkkc zoeken nog kunstprojecten van Brabantse kunstenaars of kunstinstellingen die de crowdfunding-uitdaging aan willen gaan. Kijk voor meer informatie op www.voordekunst.nl of www.bkkc.nl/voordekunst

Masterclass: Om een idee te krijgen van wat crowdfunding is en wat er verwacht wordt van mensen die viacrowdfunding een project willen realiseren, verwijst het bkkc graag naar een registratie van de masterclass crowdfunding door Slava Rubin die op vrijdag 16 september 2011 plaatsvond bij het bkkc (zie http://www.bkkc.nl/masterclass).