Menu

Geen ruimtelijke Beelden, maar wel Bed, Brood & Botten. Geen kringlid, maar wel een gewaardeerde relatie van de Kring. > > > Graag aandacht voor de fantastische voorstelling BB&B van Jannemieke Caspers.

Sint Maarten reist de aarde rond om zijn botten te zoeken, die als relikwieën over de hele wereld verspreid zijn. Zo ook een stukje van zijn schedel dat zich in Utrecht bevindt. Sint Maarten, zwervend als hij is, klopt aan bij de Sleep Inn. Daar geloven ze niet dat hij is wie hij zegt dat hij is, maar ze bieden hem toch opvang. Met hem de jazz nachtclubzangeres Klazien.

Godelieve, een van de medewerkers van de Sleep Inn, is aangewezen om de open dag in de Sleep Inn te begeleiden. Zij heeft om de open dag wat meer body te geven, en ter ere van het feest van Sint Maarten, aan het Catharijne Convent gevraagd of ze ’t stukje schedelbot van Sint Maarten voor één keer willen uitlegen aan de Sleep Inn. De komst van Maarten en Klazien gooit echter roet in het eten. Wat bedoeld was als een smooth lopend bezoek aan de daklozenopvang met de mini expositie ‘Maarten & Sleep Inn’ mondt uit tot een chaotisch drama waar een gans sterft, Godelieve haar beleefdheid verliest en de gasten mogelijk op straat worden gezet...


Zondag 13 november speelt de voorstelling BB&B (Bed, Brood & Botten) bij de daklozenopvang Sleep Inn te Utrecht. De voorstelling speelt in het kader van de Culturele Zondag Maarten & Klaas, rondom het feest van Sint Maarten en de intocht van Sinterklaas.                                                    
Koop het Straatnieuws van november, zodat je je alvast kunt inschrijven voor het verblijf in de Sleep Inn!


Tekst & regie: Jannemieke Caspers /  Spel: Kim Berkenhagen, Marcel Roelfsema, Sacha Janatti /  Productie: Jarrel Beets /  Artistieke productie: Eline Muris


Waar: Sleep In - Jansveld 51 Utrecht  /  Wanneer: zondag 13 november  /  Hoe laat: 13:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur  /  NB: de voorstelling is gratis. Dus.... wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

www.jannemiekecaspers.nl