Menu

Help de Wood Circle te behouden, nog tot 31 oktober!

Na bijna twee maanden actievoeren komt het einde van het crowdfunding project in zicht.  Voor het behoud van de Wood Circle van Richard Long in het Van Abbemuseum is inmiddels bij meer dan 200 donateurs ruim €27.000 (90%) opgehaald.

Er is nog tot 31 oktober de tijd om het restbedrag van €3000,- bij elkaar te verzamelen. Daar kunt u bij helpen! Doneert u €20,- of meer, dan komt uw naam op de wand bij de Wood Circle.

De Wood Circle van Richard Long is al meer dan 30 jaar te gast in het Van Abbemuseum. Nu de eigenaar het werk wil verkopen dreigt dit werk het museum te verlaten. Prompt nam een grote groep cicerones, educatoren, gastheren en gastvrouwen het initiatief voor een campagne om het werk te behouden. De rest van het museum sprong hier onmiddellijk op in om te kijken naar verdere financiële ondersteuning. Ons project heeft inmiddels de steun van verschillende stichtingen en nu wordt uw hulp gevraagd om dit werk voor de toekomst in het museum te houden.

Help de Wood Circle te behouden! Voor donaties, groot of klein, kunt u tijdens uw bezoek aan het museum terecht bij de Museumshop. Ook kunt u terecht op www.voordekunst.nl of http://www.vanabbemuseum.nl

zie ook:  youtube    www.youtube.com/richardlong