Menu
20110831pietslegerspublicatieNaar aanleiding van de uitreiking van de Wilhelmina-ring 2011 aan kringlid Piet Slegers wordt de aandacht opnieuw gevestigd op de publicatie die in 2004 is uitgegeven over zijn complete oeuvre.

De publicatie ‘Piet Slegers’ uit 2004 van Uitgeverij de Zwaluw biedt een compleet oeuvreoverzicht, met meer dan 100 afbeeldingen waarvan vele in kleur. Jaap Bremer, voormalig adjunct-directeur van het Museum Kröller-
Müller, schreef een uitgebreide verhandeling over het werk van Slegers, terwijl Alex de Vries de beeldhouwer een lang interview afnam over zijn leven. Daarnaast kent het boek bijdragen van Angeline Bremer-Cox over de sieraad ontwerpen van Slegers, Jan Willem den Hartog over de atelierwoning van Slegers ontworpen door Gerrit Rietveld, en Rudi Oxenaar over zijn samenwerking met Slegers tijdens de eerste Sonsbeek tentoonstellingen.
Een uitzonderlijk boek over een uitzonderlijke kunstenaar aan wie zojuist de Wilhelminaring is toegekend, dé oeuvreprijs in Nederland voor de beeldhouwkunst.

Exclusieve uitgave met een omvang van 224 pagina’s, hardcover, genaaid/gebonden.
Nog slechts beperkt voorradig. Kostprijs: € 49,50,-
Kan worden besteld via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het boek wordt verder kosteloos thuisbezorgd.