Menu

 20110810bertvanloobrochure3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Vrienden

Wat een enerverende tijd en een overweldigende werkperiode in China heb ik achter de rug. Tentoonstellingen en opdrachten hebben me aardig bezig gehouden. In het begin van dit jaar heb ik nog een nieuwe kroonluchter opgeleverd, waarvan ik later dit jaar goede foto’s hoop te maken. Het voorzitterschap van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB) heb ik, na meer dan 4 jaar intensief besturen, overgedragen. Een studie/werkreis naar Bali was heel inspirerend, ook omdat ik nog oude vrienden kon bezoeken die ik zeker 15 jaar niet meer had gezien.


Wat er nog meer was? ....
  • Voor het eerst werk tentoongesteld bij KUNSTISKUNST.  Zeker de moeite waard om vaker te bezoeken.
  • Ik neem deel aan de NKvB tentoonstelling “Een beeld als symbool”  op Zorgvlied, Amsteldijk 273, Amsterdam. (is nog te zien tot 1 oktober – 2011)
  • Mijn eerste opdracht in China is zeer succesvol verlopen en ik ben dan ook trots op het resultaat. Ik heb maar liefst 3 beelden mogen maken, dit in nauwe samenwerking met Karen Zheng van de Levant Art Gallery in Shanghai.
  • 3 kunstwerken ontworpen en gerealiseerd met een uitstekend team medewerkers.  ‘VITAL’, ‘CROWN’ en ‘CHALLENGE’ staan nu permanent bij en in het GRAND PALACE HOTEL in Xi’an, China. Foto's gemaakt tijdens het werkproces van deze drie kunstwerken staan in een brochure, in de vorm van een beeldverhaal. Dit en een interview bij SINA is te vinden op de website onder het kopje News.
  • Op dit moment werk ik aan nieuwe kroonluchters, maar ook aan een staande lamp en een bijzettafeltje. Nieuwe modellen voor opdrachten zijn in de maak en wachten nog op opdrachtgevers.
Het is me een genoegen jullie op de hoogte te houden van alle nieuwe activiteiten.

En verder wens ik jullie nog een heel mooie zomer.

 

Hartelijke groeten,

Bert  

Amsterdam 27 juli 2011

www.bertvanloo.nl