Menu

Graag nodigen we u uit voor een ledendag in Tilburg op 18 maart 2009.

Het programma zal bestaan uit een rondleiding in het Textiellab en de tentoonstelling van het Textielmuseum en een rondleiding bij museum De Pont door een van onze leden: Marie-José Eijkemans. Er is plek voor maximaal 2 groepen van 15 mensen. Wanneer er meer dan 15 aanmeldingen zijn, maken we een tweede groep die een uur later hetzelfde programma in omgekeerde volgorde doet. Beide groepen ontmoeten elkaar aan het eind van de dag voor een gezamenlijke borrel.

Wij hopen op een inspirerende dag voor de deelnemers

PROGRAMMA:

Klik hier

KOSTEN per deelnemer:

De reis, lunch, entrees en de borrel zijn voor eigen rekening. Marie-José verzorgt als Kringlid de rondleiding bij De Pont. De rondleiding bij het Textielmuseum is voor rekening van de Kring.

Textielmuseum € 6,50 Museum De Pont € 6,00

Beide musea gratis entree met de Museumjaarkaart.

Bij beide musea is er een groepsprijs mogelijk vanaf 15 deelnemers.

AANMELDEN

Aanmelden vóór 6 maart, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onder vermelding van voorkeur voor groep 1 of groep 2 en of je in het bezit bent van een museumjaarkaart.

Ter bevestiging ontvang je na 11 maart een mail met gedetailleerde informatie over uw groepsindeling en programma. Bij onvoldoende belangstelling zal alleen het programma van groep 1 worden gevolgd. Museum De Pont en het Textielmuseum liggen op ± 10 minuten loopafstand van elkaar.