Menu
 Graag nodigen wij u uit voor KeramiekMoment in de Theeschenkerij van Kasteel het Warmelo. 
Het jaarlijkse evenement zal plaatsvinden op 10, 11, 12, 15, en 17 t/m 21 april op 17 locaties in Diepenheim. Naast de 30 deelnemende kunstenaars zijn er tijdens KeramiekMoment diverse side-events met o.a. workshops en lezingen.
 
Kunstvereniging Diepenheim zal deelnemen met werken van Gijs Assmann, Ulrike Rehm en Cornelius Rogge op een aantal verrassende plekken in Diepenheim.
Gijs Assmann zal o.a. zijn werk ‘Bruder Tod’ exposeren in een leeg staand pand op Middenstraat 7. “Over het paradijs van Gijs Assmann ligt een dreigende schaduw en God alleen vermag te weten welke kant het op zal gaan.”  
 
Het werk van Ulrike Rehm is gebaseerd op de grote orale verhaaltradities. Zij brengt personages uit sprookjes, het lied van de Dodendans, sagen, volksverhalen en de mythen van Heiligenlevens brengt Ulrike in haar werk als archetypische karakters ten tonele. In de choreografie en middels het script en de etalage van woonservicewinkel van der Kolk aan de Grotestraat waarin Ulrike hen plaatst, visualiseren zij verschillende essentiële aspecten van menszijn.
 
In de nieuwe galerie Dutch Drawing aan de Grotestraat 9 zal verrassend werk van Cornelius Rogge geëxposeerd worden. Ook het werk Porceleinkast zal te aanschouwen zijn met hierin reeksen van kleine keramiek-beeldjes met als onderwerp: een pottenbakster, “die een vorm uit haar zelf produceert, dat kostbaar is en dus van goud wordt.”
 
Voor meer informatie over KeramiekMoment Diepenheim kunt u kijken op: www.KeramiekMomentDiepenheim.nl
 
Met vriendelijke groet,
 
Michiel van der Kaaij
Intendant Kunstvereniging Diepenheim