Menu
Vanaf vrijdag 25 oktober tot en met vrijdag 29 november exposeer ik: Marjorie Sloof in Satijnvogel, de nieuwste galerie van Nijmegen. Samen met Ger Driessen, die prachtige grafiek laat zien.

Mijn installatie " La Loba " is ontstaan in de Telpost in Millingen, 4 jaar geleden. La Loba, ofwel de wolfsvrouw wekt met haar tranen oude wolfsbotten tot leven. Uiteindelijk loopt een prachtige vrouw de volle maan tegemoet. Kristallen botten met een wortel erin symboliseren de onderstroom.

Omdat ik de laatse tijd zo vaak ver van huis geexposeerd heb, en dit een echt thuisblijver is (de galerie zit bij mij in de straat)  vind ik het leuk om van de opening een echt feestje te maken. Dat kunnen we later nog bij mij voortzetten, zeker voor mensen die van ver komen. Je bent dus van harte welkom op de opening van mijn expositie op vrijdag 25 oktober van 20.00 tot 22.00 uur.

Satijnvogel is geopend op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur + de 2e zondag van de maand van 12.00 tot 16.00 uur. Ook op een ander moment ben je welkom, maak dan even een afspraak.

 

Satijnvogel galerie en atelier

Van ’t Santstraat 1

6523 BA Nijmegen

06-43212279

www.satijnvogel.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.