Menu

Op donderdag 9 oktober 2008 geeft Armin Haferung van Noris Bladgoud een demonstratie HOOGGLANSVERGULDEN en POLIMENTVERGULDEN bij de Nederlandse vestiging van kunstenaarsgroothandel Boesner in Amsterdam. Op zaterdag 11 oktober kun je een workshop vergulden volgen.

Demonstratie 

De demonstratie op 9 oktober behandelt de volgende nieuwe produkten:

  • Koelner KGG systeem 
  • Instacoll systeem en 
  • Permacoll systeem

Met deze nieuwe technieken kunt u bijna alles vergulden en ze zijn geschikt voor buitengebruik. De demonstratie vindt plaats op donderdag 9 oktober. Start om 17:00 tot 20.30 uur. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden en de deelname is gratis.

Workshop

Op zaterdag 11 oktober kun je een  workshop vergulden volgen, die begint om 10.30 uur en duurt tot 15.30. Aan de workshop kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Je kunt je aanmelden per telefoon: 020 5605080. De kosten zijn  € 25,00 per persoon. Je kunt dit bedrag overmaken op bankrekening 58 88 74 655, zodra je je hebt aangemeld, o.v.v. workshop Vergulden of door contante betaling aan de kassa.

Kijk voor de routebeschrijving en meer informatie op www.boesner.nl

 

Wil je toegang tot Boesner voor de aanschaf van materialen dan raadpleegt Boesner onze NKvB-website om te controleren of je professioneel beeldend kunstenaar bent en in aanmerking komt voor een toegangspas. Zorg er dus voor dat je in het ledenbestand te vinden bent en volg de aanmeldingsprocedure op de login-pagina, keuze twee: 'Wel lid, .....'