Menu
Wij zijn blij met de volgende uitnodiging:

Namens familie van Caldenborgh zijn we van harte welkom voor ontvangst en rondleiding in de beeldentuin van Caldic Collectie in Wassenaar. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Er is plaats voor 15 van onze leden op donderdag 7 augustus, van 15.00 tot 18.00 uur.

De wandeling gaat door bosachtig terrein en niet alleen over verharde wegen. Voor mensen die slecht ter been zijn, raadt men deelname af. Bij alle weersomstandigheden gaat de wandeling door. De Caldic Collectie heeft ons gevraagd om zo spoedig mogelijk een lijst te sturen met de namen en adressen van de NKvB-leden die komen. Overdenk goed of je wel degelijk kan op die datum en die tijd, vooral om niet onnodig een plek voor iemand anders te bezetten. 

 

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wegens de beperkt aantal plaatsen geldt: wie het eerst haalt, wie het eerst maalt. Heb je geen e-mail, bel dan 06-10502638.

 

Zodra de lijst met 15 deelnemers vol is, krijg je een mailtje. Kun je mee dan ontvang je een kopie van de uitnodiging van de Caldic Collectie, inclusief programma, bijzonderheden over aanmelding en de routebeschrijving.

 

Namens het NKvB-bestuur, Corrie van de Vendel