Menu

Uitnodiging : Introductie De Schatkamer van Zwijndrecht


Rustende Steen, Beweging in de ruimte, De As, .... zijn titels van beelden die we kunnen bewonderen in de openbare ruimte van Zwijndrecht. Samen met elf andere beelden staan zij centraal in de nieuwe kunstroute voor kinderen: De Schatkamer van Zwijndrecht. Op donderdag 26 april neemt de burgemeester van Zwijndrecht, de heer A. Scholten, de eerste routekaart in ontvangst.

Met veel plezier en enthousiasme is er in de voorbereidende periode gewerkt aan een kunstroute door de wijken Nederhoven en Heer Oudelands Ambacht. Een route die kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar laat kennismaken met kunstwerken in de openbare ruimte. Het resultaat is een vrolijke kaart die hen meeneemt langs 14 bijzondere beelden. De kaart geeft achtergrondinformatie over de beelden en de kinderen kunnen aan de slag met vragen en opdrachten. Maar niet alleen kinderen, ook volwassenen kunnen veel plezier beleven aan de kunstroute.

De routekaarten worden straks locaal verspreid via scholen, verenigingen en bibliotheek. Misschien is dit de eerste uitgave van een reeks kunstroutes, waarmee men de openbare kunst in de Drechtsteden op bijzondere wijze op de kaart kunnen zetten. U bent van harte uigenodigd voor de introductie van de Schatkamer van Zwijndrecht.

Datum: donderdag 26 april 2012Locatie: Bezoekers en informatiecentrum ’t Weetpunt, Develpad 169 in Zwijndrecht
T
ijd: Ontvangst vanaf 15.30 uur, introductie om 16.00 uur

Aanmelden per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.