Menu

Het bestuur van de Faculteit der Sociale Wetenschappen nodigt u van harte uit voor de opening van de tentoonstelling 'Transformation' op vrijdag 7 september a.s. om 17.00 u. (inloop vanaf 16.30 u.)

Kringlid Maria Schilder vindt haar inspiratie voor haar beelden in de natuur met zijn wondere verschijnselen en bestaansvormen. Haar werk laat zich niet lezen als een kopie van de zichtbare werkelijkheid. Door te spelen met materiaal en vorm ontstaat een nieuwe betekenis en die moet dan ook tussen de regels door gelezen worden.

Leni van Santen probeert het leven te vangen in kleur. Schilderen is voor haar het hoofd op orde brengen. Zij probeert alle aspecten van het schilderen met olieverf onder de knie te krijgen. In haar zoektocht achter het doek, merkt ze dat het medium haar nog steeds voor verrassingen stelt. Voor haar is het schilderen zelf een eindeloze bron van inspiratie.

Lenny Waasdorp onderzoekt in haar werk de kwetsbare kanten van het leven. Daarbij zijn “Identiteit” en “het kwaad” centrale thema’s. Wat gebeurt er wanneer je iets of iemand van zijn belangrijkste kenmerken ontdoet? Blijft dat object of die persoon dan nog hetzelfde?

www.fsw.leidenuniv.nl/

 

Datum

Vrijdag 7 september 2012

Tijdstip

16.30 u. Inloop
17.00 u. Opening door Simone Akerboom (vz Kunstcommissie FSW)

Locatie

Centrale Hal/Restaurant FSW
Wassenaarseweg 52 Leiden
Routebeschrijving

Muziek

Ab van Bochove speelt nummers van Tom Waits

Looptijd

07-09 t/m 30-11-2012

Openingsuren

Ma – Do 08:00 - 22:00 
Vrij        08:00 – 20:00