Menu

20110411BijzPortrettenVaarroute23 april 2011 wordt de KunstVaarRoute 2011 gehouden in Amersfoort. De opening wordt om 15.00 uur in de St. Aegtenkapel (‘t Zand 37) verricht door Mirjam Barendregt, wethouder ruimtelijke ordening, cultureel klimaat & stadshart van Amersfoort. Aansluitend varen vanaf de steiger van Museum Flehite en onderweg genieten van veel en gevarieerd Amersfoorts talent. U kunt meevaren met één van de 20 boten die Waterlijn inzet. Aanmelden voor opening en/of boottocht vòòr 15 april via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Er is beperkt ruimte. Wie het eerst komt......

Deelnemende kunstenaars: de Kringleden Mieke van den Hoeven en Linda Verkaaik samen met Theo van Delft, , Lia Koster, Carla Hamer, Krijnie Beyen, Elaine Vis, Frans Krom, Henk van den Bosch, Annemiek Vera, Judit Hódos, Lenneke van der Goot en Jos Smink.

De KunstVaarRoute is dit jaar onderdeel van de manifestatie Bijzondere Portretten met een KunstWijkroute in Liendert die op 21 april om 15.00 uur geopend wordt. Ontvangst 14.30 uur Wijkcentrum de Groene Stee.
Meer informatie op www.bijzondereportretten.nl