Menu

20101115BTHECITYhome-is-where-the-art-isVan 28 november 2010 tot half januari 2011 vindt de tentoonstelling Home is where the art is plaats in het cultuurhuis BTHECITY aan de Hoogstraat 34a in het centrum van Rotterdam. BTHECITY wordt een uitzonderlijk Europees kunst- en cultuurproject, met als doelstelling; het oeuvre van Nederlandse kunstenaars met een niet-westerse achtergrond, beter te profileren en duidelijker zichtbaar te maken voor een breed geïnteresseerd publiek.
Er zal vernieuwend en gevarieerd werk geëxposeerd worden met als kick-off Nederlandse kunstenaars met een Molukse achtergrond! Met een Meet & Greet tijdens de opnening op 28 november zullen kunstenaars zoals Kringlid Sias Fanoembi met Henk Mual, Lucas Silawanebessy, Marjolein Maitimu, Loemamoli, Pieter Latul, Wil Nanlohy, Eddy Manuhutu, Bart Belonje, Karim Lessy, Bernardin Langezaal en Ben Manusama, samen te zien zijn in een nog nooit eerder vertoond kunstenaarscollectief. Deze expositie vindt voor het eerstin een breder, landelijk georiënteerd programma. Alle informatie voor het komende jaar ontvangt u tijdens de vernissage.

BTHECITY, Hoogstraat 34a, Rotterdam. Vernissage zondag 28 november 14.00 uur. De expositie is tot en met medio januari 2011, te bezichtigen.
Wilt u meer informatie over BTHECITY, de kunstenaars en activiteiten kijk dan op http://www.bthecity.com/