Menu

kunstoplocatieede.jpgVan 4 juni tot en met 31 juli 2010 is In het centrum van Ede een afwisselende kunstroute te zien. Veertien kunstenaars van PEK, het Platform Edese Kunstenaars, hebben contact gezocht met eigenaren van winkels om een werk speciaal voor deze ruimtes te maken.

Een van die veertien is NKvB-lid Ine Boeijen. Haar werk staat bij Me&Mai Fashion, Doelenstraat 58, Ede. Het is een 2 meter hoge vrouwfiguur, waaraan in de loop van de tentoonstelling portretten van winkelbezoekers zullen worden toegevoegd.

De andere kunstenaars zijn: Cobi van de Kuit, Coby Huibers, Eveline Kieskamp, Jan van Leeuwen, Jose van Loon, Karel Loman, Maarten Hindriks, Marian Mijnhardt, Tanja Schaap, Tineke Thielemans, Trijn Romein, Wilma Terlouw, Yoke Ferwerda. Een overzicht van de route is af te halen bij de deelnemende winkels.

De opening, door wethouder Evert van Milligen, is op vrijdag 4 juni om 19.00 uur. Start op het Maanderplein met de Jeugdshowband Irene. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

Meer informatie ook op www.pek-ede.nl