Menu

xpositronartsale2010lowres.jpgNa het grote succes van de ART SALE 2009 hebben veertien kunstenaars en vormgevers van broedplaats Xpositron op de Elektronstraat 12-14 te Amsterdam besloten om er een jaarlijks evenement van te maken. Op zondag 18 april 2010 zal het pand van 14.00 tot 18.00 uur in het teken staan van 'cash & carry' van reeds geëxposeerd werk. Werk uit verschillende disciplines zal gedurende één middag te koop worden aangeboden.

 

In broedplaats Xpositron, direct achter het Westerpark, aan de rand van Westpoort, hebben zo'n 80 creatieven hun werkplek. De initiatiefneemsters zijn de fotografen Mayke Swemle en Milette Raats. Zij willen het publiek de kans geven om kunst aan te kopen bij de kunstenaar ‘IN HUIS’. Daarnaast beogen zij met dit initiatief om ondernemers en particuliere klanten in contact te brengen met vormgevers en kunstenaars in Xpositron om samenwerking te stimuleren. Een niet onaangenaam tijdverdrijf voor kunstgeïnteresseerden of voor mensen die in hun werkruimte/kantoor of huis van kunst willen genieten. Tevens kunt u de ateliers bezoeken van de deelnemers.

Kunstenaars en vormgevers uit het pand die zich hebben aangesloten bij dit initiatief zijn: Alexandra Rouppe van der Voort, Astrid Oudheusden, Ella de Nijs, Kringlid en NKvB-penningmeester Frode Bolhuis, Jonas Briels, Judith Heinsohn, Koos Breukel, LAMA Concept, Liesbeth Sevenhuijsen, Maria Jose Ramirez Ramirez, Mayke Swemle, Milette Raats, Marlies Spaan en Saskia te Dorsthorst.

U kunt voor 5,- euro genieten van verse pasta, die ter plekke op ambachtelijke wijze voor u wordt bereid door Il Mattarello.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.