Menu

theavanvlietschijndel.jpgThea van Vliet exposeert haar werk van 15 februari t/m 10 mei in het Museum Jan Heestershuis in Schijndel, Noord-Brabant. Haar werk behelst objecten en installaties in de materialen brons, staal, glas, keramiek en porselein.

 

UITNODIGING

Het Museum Jan Heestershuis nodigt u van harte uit voor de opening van een nieuwe tentoonstelling.

Vanaf 15 februari 2009 exposeert Thea van Vliet in de beeldentuin van het museum.

Thea van Vliet

Sinds 1990 is Thea van Vliet professioneel werkzaam als beeldend kunstenares. Zij creëert poëtische beelden waarin beweging een belangrijke rol speelt. De illusie ontstaat dat haar sculpturen heel licht zijn en soms zelfs zweven. De werkelijkheid wordt vervormd, waardoor voor de kijker de vrijheid ontstaat om te associëren en te dromen. Voor de uitvoering van haar sculpturen kiest Thea van Vliet het materiaal dat het beeld versterkt. Zo werkt zij veel met brons en keramiek, maar ook met glas, staal en beton.

De opening vindt plaats op zondag 15 februari om 16.00 uur. Het openingswoord wordt gesproken door Bert van Loo, beeldhouwer en voorzitter van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers. De expositie is te bezichtigen tot en met 10 mei 2009. Uw aanwezigheid bij de opening wordt bijzonder op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,

Corine Molenaar

Conservator Museum Jan Heestershuis

Museum Jan Heestershuis - Pompstraat 17 - 5481 BL Schijndel

073 - 549 22 76 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - www.schijndel.nl/museum