Menu
20170702Beekmans JanuskopDe Haagse Kunstkring heeft kringlid Riëlle Beekmans uitgenodigd om in juli een presentatie te maken in de binnentuin. Na klei op locatie te laten uitdrogen of weer in water zacht te laten worden werd het eens tijd om een beeld op locatie van klei naar steen te transformeren. In de tentoonstelling laat Beekmans een nieuwe serie beelden in klei en glazuur zien. Tijdens de opening zou één van de beelden in de hens gaan; zou! 
 
Geen vuur.
 
Alles was reeds zorgvuldig voorbereid. Helaas bleek de Haagse Kunstkring er kort voor de happening toch niet klaar voor. In de tuin is de afgelopen maand een zeil opgehangen. Een open vuurtje onder het zeil is te gevaarlijk. Er zat niets anders op dan het idee waar deze presentatie om draait te laten varen. 
 
De tentoonstelling van de serie Januskoppen, één hoofd met twee gezichten, blijft natuurlijk de moeite waard om te bezoeken. Beekmans is inmiddels naarstig op zoek naar een alternatieve locatie om haar beeld in de hens te zetten.
 
 
Ben je nieuwsgierig naar de. Januskoppen? Op zondag 9 juli om 16 uur vertelt Beekmans er meer over, in de Haagse Kunstkring. 
 
Opening: zondag 1 juli 2017 om 17 uur
Open: wo t/m za van 10 tot 17 uur
zondag van 13 tot 17 uur
Te zien tot: 23 juli 2017
Extra: zondag 9 juli om 16 uur
Adres: Denneweg 64, Den Haag