Menu

Artipoli Art Gallery en Riki Mijling nodigen u graag uit om op 31 januari vanaf 15.00 uur aanwezig te zijn bij de presentatie van de uitgave Reduction! met een overzicht van het werk van Riki Mijling.

Etienne Boileau – journalist en communicatie-adviseur – zal de tentoonstelling inleiden en de eerste exemplaren van de uitgave uitreiken aan Chris Reinewald (hoofdredacteur Museumvisie) en Riki Mijling.

 

Artipoli Art Gallery

Voorweg 2B

2431 AP Noorden ZH

Telefoon 0172 407108

www.artipoli.com

 

 reductionrikimijling.jpg

Riki Mijling is meer dan 25 jaar actief als kunstenaar. Om dit te vieren en een beeld te geven van haar oeuvre organiseert Artipoli Art Gallery een retrospectief van haar werk van de afgelopen jaren. De tentoonstelling is te zien tot en met 1 maart 2009. Aan al het werk van Riki Mijling ligt een contemplatief proces ten grondslag. In ieder nieuw werk ligt zowel het vorige als het volgende werk besloten. Vanuit haar fascinatie voor bouwen, met als logische consequentie daarvan de ruimte die daarmee gecreëerd wordt, komen haar sculpturen tot stand. Ze wil ruimte bepalen en veroveren. Ze vermijdt in haar werk bewust een ‘persoonlijk’ handschrift. Deze keuze komt voort uit het idee dat ze geen verleidelijk of kunstzinnig, maar in feite nietszeggend, effect wil nastreven. De ruimtelijkheid van haar werk is de essentie waar het haar om gaat.

 

Mocht u niet bij de opening aanwezig kunnen zijn, maar wel graag een exemplaar van Reduction! willen ontvangen, dan kunt u dat per mail aangeven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam en adresgegevens. Na overmaking van 12,50 euro (incl. verzendkosten) op rekening ING 666 078 203 t.n.v. Artipoli Art Gallery wordt de publicatie u toegezonden.