Menu
Jaartentoonstelling: 10 Jaar Kunst & Vrienden

Op zondag 5 mei opent beeldentuin Land en Beeld de jaarlijkse tentoonstelling onder de toepasselijke naam 10 Jaar Kunst & Vrienden. Ruim 25 kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren met meer dan 60 werken die zijn uitgevoerd in steen, metaal, kunststof en keramiek.

Kerntentoonstelling: HOUT

Altijd op zoek naar een nieuwe dimensie en verdieping, brengt Land en Beeld dit jaar een kerntentoonstelling: HOUT 2013, een buitententoonstelling van ruim 40 moderne houtsculpturen van 20 bekende houtkunstenaars.
HOUT is en uniek initiatief, omdat Nederland nog niet zo'n grote naam heeft in de houtkunst. Veel Nederlandse houtkunstenaars wijken echter uit naar het buitenland, waar houtsymposia de gewoonste zaak van de wereld zijn. Land en Beeld vormt met haar 1000 kersenbomen het ideale landelijke parkcoulisse voor HOUT. Vooral als in juni de kersen rijp zijn!

Deelnemende kringleden:
Henk van BennekumXandra BremersTon KalleMarian MeerbeekMai MovrinAlinda OttensYke PrinsHelen Vergouwen

Meer informatie: www.landenbeeld.nl

Sculptuursymposium 'Jaarringen'

Begin juni 2013 start het Sculptuursymposium 'Jaarringen': houtbeeldhouwers aan het werk. Tien dagen lang zal het geluid van kettingzagen, beitels, boren en vijlen de landelijke rust aan de dijk 'verstoren' als acht houtkunstenaars aan de slag gaan. 


Openingstijden: Vrijdag 10:00 - 16:00 uur Zaterdag 10:00 - 16:00 uur Zondag 10:00 - 16:00 uur
Andere dagen op afspraak mogelijk. Hemelvaartsdag en Pinksteren zijn wij geopend. Aanrijroutes naar de beeldentuin staan vermeld op de website www.landenbeeld.nl onder het kopje CONTACT.  

Contactgegevens Beeldentuin Land en Beeld: Ernst Löwensteyn Oude Zuiderlingedijk 12 4147 BP Asperen mobiel: +31(0) 6 2190 8504 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.landenbeeld.nl