Menu

Opening beeldententoonstelling Duin en Kruidberg 2012 op donderdag 24 mei van 17.00 - 19.00 uur, Duin en Kruidbergerweg 60, Santpoort.

Graag nodig ik u uit voor de zomertentoonstelling met sculpturen van 22 kunstenaars. In de klassieke en moderne zalen van het statige landgoed en de omringende prachtige Engelse landschapstuin is een staalkaart van beelden te zien. Het publiek kan kennis maken met de volle breedte van de hedendaagse sculptuur, van abstract tot figuratief in een baaierd van materialen, varierend van brons en marmer tot hout en keramiek.

Deelnemende kunstenaars :  

Juliette van Bavel, Jacqueline Bohlmeijer, kringlid Petra Boshart, Eric Claus, Reneé du Clou, Adriano Dalla Valentina, Pépé Grégoire, Marianne Hartemink, Kim Kroes, Irma Kuyper, Marie Lou Muskens, Louis Niënhuis, Tineke Nusink, Ania Pabis, Dino Rosin, Fred van de Siepkamp, Bert Schoeren, Wieke Terpstra, Mariska Toetenel, Karel Vreeburg, Brigitte Wawoe, Sylvia Willink.

 

De tentoonstelling wordt op 24 mei a.s. geopend door mevrouw Maya Meijer-Bergmans.

Muzikale omlijsting: Neco Novellas, een zeer getalenteerde zanger uit Mozambique.

Laat vóór 18 mei even weten of u komt aan Evelien Hendrikse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 023 – 512 18 34. Met vriendelijke groet, Eva Mennes, Eva Art Productions 06-21282929


De expositie is open van 24 mei t/m 30 september 2012

www.eva-artproductions.com
www.duin-kruidberg.nl

Petra Boshart houdt tijdens het Pinksterweekend open ateliers samen met de beeldhouwleerlingen en mijn vriendin Karin Borgman, die met grafiek komt. Jullie zijn dan ook van harte welkom 

www.ab-art.nl (open atelierroute Abcoude)