Menu

Kunstroute Beemster, Pasen 8-9 APRIL 2012 van 12.00-17.00 uur

De komende Paasdagen wordt voor de veertiende keer de Kunstroute Beemster georganiseerd. In 2012 bestaat de Beemster 400 jaar. In dit feestjaar pakt ook de Kunstroute feestelijk uit. Naast de open ateliers van de negen professionele Beemster kunstenaars - waaronder kringlid Wil van Blokland met nieuw werk in porselein, gemaakt afgelopen najaar in China, Jingdezhen - zijn er maar liefst dertien interessante gastexposanten uitgenodigd, die verspreid door de Beemster, op soms heel verrassende locaties hun werk tentoonstellen. Een aantal van de deelnemende kunstenaars toont in dit feestjaar specifiek door de Beemster geïnspireerd werk.

De vijftien locaties, die met het Kunstroute-vaandel aangegeven worden, liggen allen binnen de Beemsterpolder en zijn op één dag te befietsen. Bij Hotel De Rijper Eilanden in De Rijp worden speciaal voor de route fietsen verhuurd. Het hotel heeft ruime parkeergelegenheid en is goed met openbaar vervoer te bereiken.
De routebeschrijving is vanaf de website uit te printen of verkrijgbaar bij het Infocenter in Middenbeemster, Middenweg 185 en bij de VVV Purmerend en de bibliotheek De Rijp.

www.kunstroutebeemster.nl