Menu
20150529-meerbeekBeelden in de Heemtuin

De opening van de tentoonstelling Heemtuin Verbeeld 2015 vindt plaats op 31 mei 2015.
Wethouder Jeff Gardeniers opent de tentoonstelling tijdens de Dag van het Park op zondag 31 mei 2015 om 14.00 uur. De openingshandeling vindt plaats bij de ingang van de Heemtuin, Leiderdorp, vlakbij de kinderboerderij in park De Houtkamp. Na de opening bent u van harte uitgenodigd voor een uitgebreide rondleiding langs de beelden. De rondleiding wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
De kunstenaars Ruben la Cruz en Karolien Helweg geven vanaf 12.00 een workshop bootjes bouwen.
Het deelnemen aan de workshop is gratis. U kunt zich ter plekke opgeven voor deze workshop. Na het openingswoord worden de gemaakte bootjes als brug geïnstalleerd.

Deelnemende kunstenaars zijn: kringlid Marian Meerbeek samen met Arno Arts, Egied Simons, Jos Smink, Paul Vendel en Sandra de Wolf , Kees Bierman (oud kringlid), Mark Oonk , Clara Pouderoijen, Yvonne Halfens,  Peter van den Akker, Ruben la Cruz, Karolien Helweg

Het thema is “Overbruggen”. De Heemtuin wordt door sloten en vijvers doorkruist. Het is een inspirerende plek om vanuit de beeldende kunst iets te doen met het water en het overbruggen van dat water.

www.kunstindeheemtuin.nl/