Menu
Het Paleis is een groot cultuurpand op de hoek van Bloemsingel en Boterdiep in Groningen (9000m2). In Het Paleis zijn 30 koopateliers, 24 startersateliers, gastenverblijven, projectruimtes, horeca etc. Af en toe vinden er mutaties plaats.

1. Er is nu een atelier beschikbaar aan de voorzijde van het pand. We zijn op zoek naar personen die werken binnen de creatieve industrie. Dit atelier (38 m2) heeft een soort winkel/atelier functie. Met een deur aan de voorzijde en openslaande deuren naar de tuin. 2. Een klein atelier (20 m2) in het pand. Voor kunstenaars met klein werk, illustratoren, schrijvers en dichters.

Het Paleis werkt met gereduceerde prijzen, je betaald minder dan marktcomfort. We hebben afspraken gemaakt met een bank zodat ook een persoon zonder vast inkomen een atelier kan kopen. Bij verkoop hanteren wij een koopgarantregeling, dat wil zeggen dat een deel van de winst bij verkoop teruggaat naar het atelier. Ook al is het niet onmiddellijk voor deze ateliers, we plaatsen iedereen op de wachtlijst voor het geval er iets vrijkomt. Meer info op www.hetpaleisgroningen.nl