Menu

Atelierbemiddeling door het Kunstenlab in Deventer

 

 

Atelierbemiddeling is een onderdeel van het Servicebureau voor kunstenaars. Onderstaande informatie komt uit de Servicebureaufolder. Het Kunstenlab biedt kunstenaars vrijkomende ateliers aan in de atelierpanden Rollecate, Kunstenlab en Plataan, in de Driebergenbuurt of andere incidentele plekken. De atelierpanden en de atelierwoningen in de Driebergenbuurt worden beheerd door Rentré Wonen waarbij het Kunstenlab nieuwe huurders voordraagt. Ook andere aanbieders van werkruimtes (waaronder kunstenaars zelf) benaderen het Kunstenlab om te bemiddelen in (onder)verhuur.

Het Kunstenlab Servicebureau bemiddelt in eerste instantie voor beroepsmatig werkzame beeldende kunstenaars. Als er geen kandidaten zijn die aan dit criterium voldoen, komen ook niet-beroepsmatig werkzame kunstenaars in aanmerking om te worden voorgedragen voor een vrijkomend atelier. 

Kunstenaars die op zoek zijn naar een atelier(woning) dienen zich in te schrijven als beeldend kunstenaar bij het Kunstenlab. Het inschrijfformulier kan via deze website worden gedownload (zie: http://www.kunstenlab.nl/). Door ook Bijlage I van het inschrijfformulier in te vullen maakt u kenbaar op de wachtlijst voor atelierruimtes te willen staan. De manier waarop we precies omgaan met de wachtlijst staat beschreven in de toelichting 'Procedure toewijzing van ateliers'. Tip: informeer ook eens bij FMT Vastgoed Beheer voor tijdelijke atelierruimte in Deventer.

Meer info: http://www.kunstenlab.nl/